Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ο κατατρεγμένος.....Σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης καταγέλλει ο.....Άκης Τσοχατζόπουλος , στην επιτροπή που ερευνά το σκάνδαλο της Siemens.

Αυτός από μας ήρθε πάλι ρε παιδιά ;

Για να εξοντωθεί κάποιος πολιτικά θα πρέπει και να υφίσταται πολιτικά, του το είπε άραγε κανένας αυτό ;

Ο Άκης πολιτικά , είναι μάλλον δεξιοτέχνης της αδράνειας .Θα μου πεις ότι θέλει λέει ο καθένας . Μήπως φόρο πληρώνει ;

Να είσαι καλά ρε Άκη , μας έκανες και γελάσαμε αυτές τις δύσκολες ώρες με την κατάθλιψη που μας φόρτωσε το τέκνο του μακαρίτη του κολλητού σου, του Ανδρέα. Αυτήν ίσως είναι και η μοναδική σου προσφορά προς τους Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια, αν εξαιρέσει κανείς τα διάφορα ρουσφετάκια που όλο και θα έκανες σαν μεγαλοστέλεχος και μεγαλουπουργός τόσα χρόνια στις κυβερνήσεις.

Ας όψεται ο μακαρίτης ο Ανδρέας που μάζεψε όλους τους άχρηστους αιώνιους φοιτητές και ντεμέκ αγωνιστές του εξωτερικού και τους έκανε ανθρώπους .
Άνθρωποι που ήταν κατάλληλοι μόνο για να βόσκουν δύο πρόβατα γιατί τα τρία ...τα έμπλεκαν, έγιναν υπουργοί και διευθυντάδες , με το μεγάλο φαγοπότι της δεκαετίας του 80.
Μετά καθιερώθηκαν και μας κατσικώθηκαν για τα καλά στο σβέρκο.

Ποια ακριβώς είναι η πολιτική σου πορεία και προσφορά βρε Άκη ;

Οι αερολογίες επί 20ετίας ή οι γάμοι στα Παρίσια ;

Για πες μας και εμάς να το μάθουμε και αν το εμπεδώσουμε , τότε να σε συμπαρασταθούμε στον αγώνα κατά της πολιτικής σου εξόντωσης !!


Υ.Γ. Γιατί άραγε σε μαύρισαν στις τελευταίες εκλογές οι ψηφοφόροι σου στην Θεσσαλονίκη ; Λες να έφταιγαν οι συκοφαντίες εναντίον σου ;

2 Σχόλια:

ephee 3 Σεπτεμβρίου 2010 - 9:17 π.μ.  

Μιχάλη, για την υστεροφημία του ανυσηχει ο άνθρωπος. Να μου το θυμηθείς, επειδή το ξέρεις πως ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου. Θα'ρθει μια μέρα που θα δούμε προτομή του Άκη, και δε θα μας φτάνουν όλα τα Μέγαρα για να βρούμε αυγά να πετάξουμε..

aldebaran 5 Σεπτεμβρίου 2010 - 1:08 π.μ.  

Μακάρι Έφη να μπορούσα να σου πω ότι έχεις άδικο.....

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP