Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Περί ψήφου....

Μην κάθεστε στον καναπέ ή στο Ίντερνετ σήμερα μέρα που είναι.

Πηγαίνετε και ψηφίστε.

Μην νομίζετε ότι με την αποχή θα καταφέρετε κάτι ή θα δώσετε κάποιοι μήνυμα.
Η αποχή είναι βούτυρο στο ψωμί των λαμογιών. Είναι κρίμα κάποιοι που τους ψηφίζει το 20 και το 30 τοις εκατό του σώματος στο τέλος λόγω της αποχής να φτάνουν στο 40%.
Δεν είναι επιχείρημα το ότι "όλοι ίδιοι είναι".
Είναι όλοι ίδιοι γιατί ΕΜΕΙΣ όλο ίδιους εκλέγουμε.
Αν οι περισσότεροι που ισχυρίζονται ότι είναι σκεπτόμενοι και δεν πάνε να ψηφίσουν, είχαν πάει και είχαν ψηφίσει έναν ανεξάρτητο και ακέραιο υποψήφιο θα είχε γίνει μια καλή αρχή, γιατί δεν αλλάζουν έτσι εύκολα τα πράγματα, ιδίως μέσω των δημοκρατικών διαδικασίων.
Πως όμως να αλλάξουν έτσι τα πράγματα ότν όλοι στο τέλος ψηφίζουν τον κουμπάρο ή δεν ψηφίζουν γιατί τάχα και καλά είναι αηδιασμένοι αλλά στην πραγματικότητα είναι μάλλον τεμπέληδες ή αρνούνται να βάλουν το μυαλό να δουλέψει σε μια κρίσιμη εποχή.
Τα ίδια έχω ξαναπει και για τις Ευρωεκλογές , όπου στο Στρασβούργο πάρθηκαν όλες οι αποφάσεις που καθόρισαν την πορεάι της Ελλάδας , αλλά εμείς το κάναμε τριήμερο , αντίθετα στις εκλογές του Μπαστουνοχωρίου τρέχουμε σαν παλαβοί γιατί βάζει υποψηφιότητα ο μπατζανάκης μας ή χειρότερα ακόμα, κατεβάζουμε τα ρολά και δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι οι υποψήφιοι.

Αλήθεια πόσοι από σας ξέρουν τα προγράμματα αυτών που θα καθορίσουν την καθημερινότητά σας για τα επόμενα 4 χρόνια ;

Θυμηθείτε

Ο χειρότερος εχθρός είναι η αδιαφορία.

Καλή ψήφο , αρκεί να προέρχεται από το μυαλό και την καρδιά σας...

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP