Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Είμαστε δυο , είμαστε τρεις , είμαστε χίλιοι δεκατρείς......

Από το Σεπτέμβριο λένε ότι θα ενεργοποιηθεί η Ενιαία αρχή πληρωμών και κανένας δημόσιος υπάλληλός δεν θα πληρώνεται αν δεν δηλώθεί και δεν περάσει στην βάση.
Βουίξαν οι εφημερίδες και τα κυβερνητικά παπαγαλάκια της ΝΕΤ ραδιόφωνο και τηλεόραση ότι επιτέλους θα μάθουμε πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάληλοι και θα εξοικονομηθεί και χρήμα.
Αλήθεια πιστευει κανείς ότι πραγματικά δεν ξέρουν πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι ;
Δηλαδή τα κονδύλια μισθοδοσίας τους τώρα δεν περνάνε από το Γενικό Λογιστήριο ή τα Υπουργεία , Δήμοι , Νομαρχίες κλπ δεν ξέρουν πόσο πληρώνουν και πόσους , ακόμα και από τους Ειδικούς λογαριασμούς .
Ή νομίζετε ότι είναι μεγάλη υπόθεση να μαζευτούν όλα αυτα τα στοιχεία;
Ή πιστεύετε ότι θα εξοικονομηθούν χρήματα επειδή θα ανακαλύψουν διάφορα πράγματα;Δηλαδή θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν 100,000 fake δημόσιοι υπάλληλοι που είναι στην μισθοδοσία από την εποχή του Τρικούπη και τον μισθό τοςυ τον εισπράτουν παράνομα οι απόγονοί τους .Ή αυτην την γελοιότητα που είπαν ότι κάποιοι κάποι πληρώνονται με ειδικές συμφωνίες εντός των υπουργείων και τώρα αυτά θα κοπούν . Κλάιν Μάιν .......
Εμπρός να μετρηθούνε όλοι . Σε λίγο θα ακολουθήσουν οι συνταξιούχοι και οι ανάπηροι οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στο e-gov με τα στοιχεία τους .
Εκεί να δείτε πόσους θα πιάσουν .Υποπτεύεται ο Παπακωνσταντίνου πως απόγονοι του στρατού του Βουλγαροκτόνου εισπράτουν αναπηρικές συνταξεις από την μάχη του Κλειδίου και τους πολέμους εναντίον των Ρως. θα τους ανακαλύψουν με το μέτρημα και θα σωθεί ο προυπολογισμός μετά την περικοπή τους.
BODY COUNT !!
Εγώ από την άλλη, νόμιζα ότι οδηγούμαστε σε αποκέντρωση υπηρεσιών , τώρα βλέπω πάλι υπερσυγκέντρωση .Πως είναι δυνατόν να δουλεψει η αποκέντρωση που οραματίζεται ο GAP με τον Ραγκούση όταν οι πληρωμές είναι στα χέρια του κεντρικού κράτους. Μην νομίζετε ότι αυτό θα ισχύσει μόνο γα την μισθοδοσία . Το όραμά τους είναι καμία δαπάνη ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ να μην "περνάει" αν δεν εγκριθεί από την Αθήνα.
Επομένως σε μερικά χρόνια να μου το θυμηθείτε ότι θα μιλάμε πάλι για το υδροκέφαλο κρατος των Αθηνών που στραγγαλίζει την περιφέρεια και του Καλλικράτη θα του έχουμε κάνει και το μνημόσυνο.
Αλλά θα μου πει κανείς , και τι έγινε ;
Τι φοβόμαστε , μήπως στραγγαλιστεί η ανάπτυξη ; Εδώ γελάμε
Αυτήν είναι και η ουσία . Δεν περιμένουν καμία ανάπτυξη και το ξέρουν πολύ καλά .
Η όλη έγνοια τους είναι το "στράγγισμα μας" και η περιστολή κάθε περιττής (γιαυτούς , αλλά αναγκαίας για εμάς) δαπάνης.Γιαυτό και όλο το παραμύθι .

Πάρτε και μια τραγουδάρα να ξεχαστείτε ....


About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP