Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ


Επειδή μετά την προηγούμενη ανάρτηση με ρώτησε μια φίλη ( η Έφη ) πως τα κατάφερα και έφτασα στο επίπεδο αυτογνωσίας που περιέγραψα . Πως κατάφερα και ανένηψα .Σαν τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ που κοιμήθηκε με καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα και όταν ξύπνησε ήταν αναγεννημένος Χριστιανός ένα πράγμα,
Κοίτα να δεις Έφη και εσύ και οι υπόλοιποι .Δεν είναι εύκολο και σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει ο καθένας .Απαιτεί αφενός μεγάλα αποθέματα ψυχικού σθένους και αφετέρου να αδειάσεις τον εγκέφαλο από περιττές και κακές σκέψεις , που είναι και το δυσκολότερο.
Πρέπει να εφαρμόσεις σύνθετες τεχνικές διαλογισμού , πράνα μπιντού , Hatha yoga και power yoga με γκουρού την Πετρουλάκη κατά προτίμηση .
Ταυτόχρονα πρέπει να επαναλαμβάνεις μάντρα του στυλ :
" Η κυβέρνηση είναι η οικογένειά μου"
" Ο Πρωθυπουργός είναι ο πατέρας μου"
"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας "
" Τι ωραία βόλτα με την τρόικα"
Στον υπόλοιπο χρόνο σου που δεν διαλογίζεσαι, πρέπει να κυκλοφορείς με ακουστικά και να ακούς τις εισηγήσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών στην Βουλή ,καθώς και τις δηλώσεις των κ.κ. Τρισέ ,Στρος-Καν , Όλι Ρεν και Βαν Ρομπέι.Κάθε φορά που θα τελειώνει και ένας λόγος ή μια δήλωση πρεπει να λες :
" Ο Θεός σώζει τον.......(όνομα του ομιλητή)
Πρέπει κάθε μέρα να βλέπεις ανελλιπώς τις ειδήσεις σε MEGA ,STAR ANTENNA ,ΑLPHA, ΝΕΤ .Να μην ακούω μαλακίες ότι είναι την ίδια ώρα .Πάρε την πιστωτική σου κάρτα , φόρτωσε την και αγόρασε DVD Recorder.Επιβάλλεται δε να κρατάς σημειώσεις από όσα λένε οι κ. Πρετεντέρης Τσίμας ,Τρέμη ,Χατζηνικολάου κλπ . Μετά πρέπει να τα απομνημονεύεις και να τα επαναλαμβάνεις σε κάθε ευκαιρία .Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τις δηλώσεις -εισηγήσεις των πολιτικών που αναφέραμε παραπάνω .
Πρέπει κάθε μέρα να αγοράζεις όλες τις εφημερίδες , να τις ξεκοκαλίζεις και να αποδέχεσαι άκριτα ότι λένε ( όπως και όλα τα προηγούμενα ) ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.
Επιβάλλεται να βάλεις φίλτρο parental control στον υπολογιστή και να μην επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανένα blog (,μην κλέβετε ισχύει και για το wordpress) όπως και σε όσες ιστοσελίδες έχουν υβριστικό ή επικριτικό περιεχόμενο για την Κυβέρνηση και τις επιλογές της.
Αντίθετα επιβάλλεται η πλοήγηση σε ιστοσελίδες με τις τσόντες της Τζούλιας και της Ντούβλη επειδή βοηθάνε να αδειάσει ο εγκέφαλος και να είσαι περισσότερο δεκτικός στην θεραπεία.
Επιβάλλεται η καθημερινή επίσκεψη στο e-government προκειμένου να ενημερώνεσαι αλλά και να προτείνεις στον πρωθυπουργό και άλλα μέτρα προκειμένου να βγει η χώρα από την δύσκολη κρίση . Αν προτείνουμε για παράδειγμα όλοι μαζί να φορολογηθεί και η αναπνοή , φανταστείτε τι ποσό θα συγκεντρωθεί στα κρατικά ταμεία !!
Πρέπει να πας και να προσπαθήσεις να πάρεις όποιο δάνειο μπορείς από όποια τράπεζα , αφού έχεις πειστεί πλέον ότι αυτήν πρέπει να είναι η συμβολή σου στην ανάπτυξη της χώρας .
Απαγορεύεται αυστηρά να ρωτήσεις ηλιθιότητες τους στυλ "πόσο είναι το επιτόκιο ; ή ποιος είναι ο χρόνος αποπληρωμής ; ή τελικά πόσο παραπάνω θα μου στοιχίσει ;" .Δεν χρειάζεται να ξέρεις και δεν πρέπει να σε νοιάζει. Η λογική σου θα πρέπει να είναι "ON GOD WE TRUST" , όπως γράφουν και οι Αμερικανοί στα δολάρια . Είναι δυνατόν να μην ξέρουν αυτοί και να ξέρεις εσύ ;

Αν τα κάνεις αυτά και πεισθείς για την ορθότητά τους ,που επιβάλλεται να πεισθείς, τότε είσαι στο σωστό δρόμο.


Εγώ βέβαια έχω προχωρήσει στο επόμενο στάδιο .Προσπαθώ να ξεσηκώσω την τεχνική αυτού του Ινδού γκουρού που έμεινε νηστικός 67 χρόνια.
Αν το πετύχω αυτό τότε δεν θα επιβαρύνω πλέον την κυβέρνηση με πάσης φύσεως δαπάνες για την πάρτη μου και θα συμβάλλω και άλλο στην ευημερία αυτής της χώρας αλλά και της Ευρωπαικής Ένωσης και της ζώνης του ευρώ .

Το μότο μας πρέπει να είναι :
"Μην περιμένεις από την χώρα σου να σε ταΐσει, αυτές τις δύσκολες ώρες . Προσπάθησε απλά να μην τρως "

4 Σχόλια:

ephee 28 Μαΐου 2010 στις 11:31 π.μ.  

Γιατί δε λες απλά να κάνω λοβοτομή να τελειώνουμε;
Ωχ, σε καλό μας γελάσαμε και σήμερα!

aldebaran 28 Μαΐου 2010 στις 12:23 μ.μ.  

Μπράβο Έφη !! Το έπιασες μια χαρά το θέμα. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο από τον πολίτη της Νέας Τάξης ;
Να τρώει σκουπίδια (υλικά και πνευματικά) , να βλέπει τσόντα και μπάλα για να ξεδίνει και να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα όσα του λένε .Α ,και να λέει απο πάνω και ευχαριστώ που ζει ακόμα μια μέρα για να εκπληρώνει τις καταναλωτικές του υποχρεώσεις στο ακέραιο .
Τελικά είχε δίκιο ο Χάξλει και άδικο ο Όργουελ. Το πρόβλημα δεν θα είναι η έλλειψη πληροφόρησης , αλλα η υπερπληθώρα πληροφόρησης σε σημειο που να μην ξεχωρίζεις την ουσία από την σαβούρα και να χάνεσαι σε έναν ωκεανό άχρηστων δεδομένων , χωρίς πυξίδα.

ephee 28 Μαΐου 2010 στις 12:26 μ.μ.  

Μια απορία έχω μόνο..
Πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν;;

(μτφ=η μαλακία στα πόσα χρόνια παραγράφεται;)

aldebaran 28 Μαΐου 2010 στις 12:33 μ.μ.  

Η μαλακία δεν παραγράφεται ποτέ.Όπως είπαν και στην περίπτωση του Μαντέλη (άλλο φρουτο) ,πρόκειται για ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ !!!

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP