Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΙΔΩΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ !!




Λοιπόν παιδιά ,τελείωσε . Διάβασα τα όσα μας καταλογίζουν διάφοροι εμας τους ανήθικους και δειλούς ανώνυμους bloggers , τους τυμπανιστές της καταστροφής και τους πρωτεργάτες της καταστροφής του έθνους.

Πείστηκα ότι οι άνθρωπο έχουν όντως δίκιο και εμείς οι bloggers έχουμε μια άθλια συμπεριφορά και στάση απέναντι σε όλους.
Έτσι και εγώ ως ανανήψας στο δρόμο προς τη Δαμασκό αισθάνομαι την ανάγκη από εδώ και στο εξής να αρχίσω να λέω "ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" .Βέβαια δεν αρκεί ένα post για να διορθώσει το τεράστιο κακό που έκανα με τις προηγούμενες αναρτήσεις μου , αλλά υπόσχομαι προς όλους ότι θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα. Λοιπόν η επανόρθωση ξεκινά τώρα και καλώ όσους εσάς τους συναδέλφους bloggers να ακολουθήστε τον ορθό δρόμο ..
Ξεκινάω λοιπόν την επανόρθωση .

-ΤΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΟΚΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΤΟΥ.
-ΠΟΣΟ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ "ΠΟΝΤΟΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
-ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΌΣΟ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
-ΤΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ .ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ .THANKS GOD !!!!
- ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ .ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .

Πως τα πάω ; Πολύ καλά ε ; Μην μου πείτε ότι δεν είμαι στον σωστό δρόμο ;
Ακόμα αρχή είναι , θα βελτιωθώ και άλλο, σας το υπόσχομαι .

Σας καλώ όλους για ακόμα μια φορά να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου.

2 Σχόλια:

ephee 27 Μαΐου 2010 στις 10:39 π.μ.  

Κουτουλάω το κεφάλι μου στον τοίχο και δε μου πετυχαίνει με τίποτα. Πως το'κανες εσύ; Πες μου, ενδιαφέρομαι γι αυτή την υπέρτατη ευτυχία, και πως να το πετύχω.

aldebaran 28 Μαΐου 2010 στις 2:25 π.μ.  

Καλή ερώτηση αγαπητή 'Έφη.
Η απάντησή είναι σύνθετη και μεγάλη. Θα κάνω ειδική ανάρτηση επ' αυτού προκειμένου να σας δώσω τα φώτα μου.

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP