Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μπορεί να πάει να γ.......... !!

Ποιος τα λέει άραγε αυτά ;
Κανένας κακός αντικυβερνητικός διαδηλωτής από αυτούς που ήθελαν να μπουν στην Βουλή και να δείξουν την λατρεία τους στους 300 ;
Κανένας φανατικός δεξιός ;
Κανένας απολογητής του υπαρκτού σοσιαλισμού ;

Μπα . Τα λέει ένα αναλυτής Αμερικάνικης οικονομικής ιστοσελίδας .

Δείτε εδώ παρακαλώ .

Το ερώτημα είναι αν μας ενδιαφέρει που βρίζει τον πρωθυπουργό μας (και εμάς συνεκδοχικά όσο και αν δεν μας αρέσει) , ένας τυχάρπαστος μπαγλαμάς μια αμερικανικής ιστοσελίδας που ξεσπάθωσε επειδή ο GAP θέλει να κάνει σταυροφορία κατά της διεθνούς κερδοσκοπίας . Σαν να κάνεις μήνυση τον καιρό επειδή βρέχει και έπαθες ζημιές.
Επίσης το θέμα είναι γιατί άραγε τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φωνές που μας βρίζουν και καταφέρονται εναντίον μας και με πολύ άσχημο τρόπο , άσχετα αν λένε και σωστά πράγματα ;
Το blog
eglimatikotita αναφέρει πολύ σωστά στην δημοσίευσή του ότι και άλλες χώρες χρεωκόπησαν και μπήκαν στο ΔΝΤ , αλλά είχαν τουλάχιστον την συμπάθεια των άλλων για το κακό που τους βρήκε. Στην περίπτωσή μας όμως , περισσεύει η εμπάθεια και το μίσος και εμένα αυτό με στενοχωρεί και με προβληματίζει.
Αφενός ίσως εξηγείται λόγω του γεγονότος ότι οι άλλες χώρες έχουν και αυτές τα προβλήματά τους και δεν τους περισσεύει συμπόνοια για ξένα προβλήματα . Δεν ξέρω αλήθεια τι να πω.
Στο eglimatikotita δίνεται μια ερμηνεία αυτού του μίσους μέσω ενός βίντεο του γνωστού Mr Freeman .
Ορίστε το βίντεο , που είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρον :




Άλλα βίντεο του Mr Freeman εδώ

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP