Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Η Γενιά που στελέχωσε την μεταπολίτευση καθώς συγκεντρώθηκε γύρω από δυο πρόσωπα τους αυθεντικούς Καραμανλή και Παπανδρέου. Η γενιά που δεν μπόρεσε να χειραφετηθεί ποτέ.

Τους Θυμάμαι επί μήνες να προσπαθούν να παραδεχτούν τον βιολογικό θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου έξω από το Ωνάσιο μέσα σε σκηνές.

Τους θυμάμαι επί χρονιά να μην αφήνουν τον Καραμανλή να ησυχάσει και να το κρατούν όρθιο με υποστυλώματα.

Ήταν προφανές ότι αυτή η Γενιά θα εξελίσσονταν σε Βαμπίρ και θα ρουφούσε κάθε άλλη γενιά. Ήταν προφανές ότι φτιάχνονταν ένα καθεστώς σε κάθε σημείο της Ελλάδος από αυτή την γενιά. Η ίδια γενιά παντού στα ΜΜΕ την πολιτική την οικονομία. Μια γενιά οπού η αξιοκρατία της μετριόνταν με το ήχο και την ένταση του χειροκροτήματος. Μια γενιά στην οποία η διαπλοκή έγινε επιστήμη



Και όταν αυτοί οι δυο κορυφαίοι έφυγαν ήταν η ίδια Γενιά που προσπάθησε να τους Νεκραναστήσει δημιουργώντας από το πουθενά και κάνοντας πρωθυπουργό τον χαραμοφάη τον Κώστα Καραμανλή και οδηγώντας στην εξουσία (με την Μέθοδο της Βεντούζας σε κενό) το χαζοντάμαρο τον δικό μας. Και ο Παπανδρέου διέλυσε και τις τελευταίες αυταπάτες. Εξελίχτηκε στο απόλυτο Βαμπίρ. Για να βρεθεί κάποιος σε θέση ευθύνης στην κυβέρνηση του ή στο κόμμα και να προσφέρει στην χώρα του έπρεπε να τον χειροφιλήσει ή να είναι εντελώς απολίτικος και προσκυνημένος.

Ακόμη και σήμερα κανένας από αυτούς δεν τολμά να σηκώσει τα ματιά να δει έναν Παπανδρέου ή έναν Καραμανλή στο πρόσωπο. Ο μόνος στόχος τους είναι να παραμείνουν στην θέση τους με τα δόντια του καρφωμένα στο λαιμό της χώρας μας. Υπερατος στόχος στο τέλος να κληρονομήσουν αυτή την θέση τους στα παιδιά τους. Και για αυτό κάνεις δεν τολμά να αμφισβητήσει ακόμη και αυτό το αίσχος, το κληρονομικό δικαίωμα στην εξουσία

====

Παρατηρήστε λοιπόν πως η Γενιά μας κατάκτησε την επικοινωνία και δημιούργησε δικούς τους σταθμούς οριακά πειρατικούς ανώνυμους και ανεξέλεκτους. Δημιούργησε τις δίκες της φωνές στα δικά της μικρά πολυτεχνεία και σαν θύελλα διαρρέει το μήνυμα της. Η γένια του Ιντερνετ διάλυσε τον Χαραμοφάη και προχωρεί σαν τυφώνας στην διάλυση του συστήματος του Χαζοντάμαρου. Αλλάζει η εποχή. Μια γένια σε διαδικασία χειραφέτησης. Μια γενιά που ξέρει ότι μπορεί έχει δύναμη και επιλέγει να μην προσκυνησει. Μια γενια που στο τέλος θα το κάνει το βήμα της.

Και επειδή ακριβώς η γενιά μας δεν είναι χειραφετημένη για να βγει μπροστά παρατηρείστε την γενικευμένη διάλυση που έρχεται. Της γενιάς μας τις έχουν πιει το αίμα και την έχουν μάθει στην συνδιαλλαγή και στο φόβο. Ετσι Όλα θα γίνουν πλατειά…. Ίσωμα πριν να αισθανθεί δυνατή και να αναδείξει τα νέα πρόσωπα.

Ας είμαστε ενωμένοι ας χαρούμε την θύελλα. Το μέλλον μας ανήκει συνάδελφοι. Ανοίκει σε όσους αισθάνονται νέοι. Και δεν χρειάζεται άγχος.

Χαλαρά κάντε παιχνίδι για πάρτη σας. Λευτερωθείτε.

http://papaioannou.wordpress.com

Περί Πάτρης

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP