Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Πάρε για ακόμα μια φορά Ελληνικέ Λαέ τα όπλα και κατατρόπωσε αυτούς που επιβουλεύονται την κυριαρχία σου , μέσα στην ίδια σου την χώρα.
Μην κοιτάς μακριά όμως , μην περιμένεις μεραρχίες Panzer να περάσουν την γραμμή Ρούπελ , μήτε Αλεξιπτωτιστές να πέσουν στις πόλεις και στα χωριά σου και ούτε εχθρικούς στόλους να πλέυσουν στα λιμάνια σου.
Οι εχθροί μας είναι ήδη εδώ, από δεκαετίες εντός των πυλών . Εγκαταστάθηκαν όταν εσύ έβγαζες τα μάτια του αδερφού σου στον εμφύλιο, προσκυνώντας σταλινοβρεττανικές αστερόεσσες , αντί να κρεμάς συντεταγμένα όπως οι υπόλοιποι ευρωπαίοι τους δοσιλόγους και τους προδότες σου για να προχωρήσεις μπροστά.
Είναι οι 300 που στρογγυλοκάθονται στην Βουλή των 16 μισθών χωρίς αιδώ , ψηφίζοντας να σου βγάλουν τα μάτια και τρωγοπίνοντας μετά κάνοντας χαβαλέ στα ακριβά ρεστοράν που εσύ δεν μπορείς ούτε απ'έξω να περάσεις .
Είναι αυτοί οι αξιωματούχοι που προσπαθούν να σε πείσουν ότι φταις επέιδή θέλησες μια στοιχειωδως αξιοπρεπή ζωή , σαν Ευρωπαίος που σου έλεγαν ότι είσαι και πρέπει τώρα να πληρώσεις.
Είναι τα μεγάλα καλοσπουδαγμένα στελέχη των εξαφήφιων μισθών που κοιτάζουν αριθμούς αντί για ανθρώπους , νομίζουν ότι είσαι ένας δείκτης στις αναφορές προόδου τους και η Ελλάδα ένας τόπος που θα επαληθεύσουν τα όσα έμαθαν στο Πανεπιστήμιο στην θεωρία
Είναι αυτοί οι μανδαρίνοι των υπουργείων που τα μόνα τους προσόντα είναι οι κομματικές τους γνωριμίες.
Είναι αυτοί που με τρία πακέτα στήριξης έπρεπε να φτιάξουν ένα αξιοπρεπή δημόσιο τομέα και δεν το έκαναν
Είναι οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι που από την μια έχουν εσαεί εξασφαλισμένα κρατικά συμβόλαια και από την άλλη το παίζουν και τάχα θιγμένος ιδιωτικός τομέας.
Είναι αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι που αντί να υπηρετούν , καταδυναστεύουν
Είναι αυτοί οι αξιωματικοί που για έναν βαθμό γίνονται τζουτζέδες των πολιτικών τους προϊσταμένων.
Είναι αυτοί που παζαρεύουν και διαγράφουν κατακτήσεις δεκαετιών , επειδή τάχα "δεν υπάρχει εναλλακτική"
Είναι αυτοί που σε εγκλωβίζουν σε ψευτοδιλήμματα
Είναι και άλλοι

Μην ανησυχείς , θα τους γνωρίσεις εύκολα , τους ξέρεις εξάλλου
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.




ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP