Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΕΝΩ ΕΣΥ ΧΟΡΕΥΕΣ.......ΚΟΥΜΠΑΡΕ !!!




Η σουηδική Βουλή ψήφισε την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Τουρκία έχει σκυλιάσει και απειλεί Θεούς και δαίμονες . Όταν έκανε το ίδιο η Αμερικανική Γερουσία ο Ερντογάν ανακάλεσε τον πρεσβευτή τους στις ΗΠΑ . Σήμερα απειλεί θρασύτατα με απέλαση όλων των Αρμενίων που βρίσκονται και εργάζονται στην Τουρκία και δεν είναι Τούρκοι πολίτες!!
Το αναμφισβήτητο γεγονός της σφαγής απλά τον αφήνει αδιάφορο. Φανταστείτε μια Γερμανία να αρνείται τα "επιτεύγματα"του Ναζισμού. Πάντα η Τουρκία "έπαιζε" σκληρά και αποτελεσματικά στο στίβο της εξωτερικής πολιτικής. Η Ευρώπη τον ακούει και απλά σιωπά ,βλέπεις η προοπτική μιας τεράστιας παρθένας αγοράς είναι ιδιαίτερα ελκυστική , ενώ οι ΗΠΑ αρχίζουν και αναδιπλώνονται και προβληματίζονται ,δείτε εδώ και εδώ .
Εμείς τι κάνουμε άραγε μπροστά σε όλα αυτά ; Δεν έχουμε υπουργείο εξωτερικών να εκμεταλλευτεί υπέρ μας,τις τριβές αυτές ; Πολύ φοβάμαι ότι λόγω αυτού του τεχνητού προβλήματος της οικονομικής κρίσης που μας έχουν φορτώσει , έχουμε παρατήσει στον αυτόματο πιλότο τα κρίσιμα εθνικά μας θέματα της εξωτερικής πολιτικής . Ελπίζω να μην μας πέσουμε στην στεριά ενώ θα προσπαθούμε να αποφύγουμε την ξέρα.,
Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε .
Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας.......



Υ.Γ. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν εμείς απειλούσαμε με απέλαση οποιαδήποτε ομάδα μεταναστών για παρόμοιο λόγο (μοχλός άσκησης πίεσης στην εξωτερική πολιτική) .Πρώτα απ' όλα από το εσωτερικό "γιαλαντζί" political correct μέτωπο. Δεν θα χρειαζόταν καν να μας πιέσουν εξωγενείς παράγοντες.

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP