Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ "ΚΟΚΤΕΙΛ "


" ΣΑΛΤΑΠΗΔΑΣ ΟΝ ΤΗΕ ROCKS"

ΣΥΝΤΑΓΗ :Παίρνετε μια μεζούρα φρέσκο Καρατζαφέρη , ,μαζί με μισή μεζούρα πεπαλαιωμένο Παπαθεμελή , δυο μεζούρες εκκλησιαστική περιουσία και μισή πρέζα Δεξιά του Κυρίου .Τα χτυπάτε καλά στο σέικερ , προσθέτετε δυο- τρεις ιεράρχες , γαρνίρετε με κοπανισμένες λαοσυνάξεις και για διακόσμηση βάζετε μια- δυο παλιές ταυτότητες πάνω τις οποίες αναγράφεται ΧΟ με σφραγίδα ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Σερβίρεται με μπόλικο πάγο σε κολονάτο ποτήρι
.

Πραγματικά εκρηκτικό κοκτέιλ. Ο δεξιός Γιώργος Καρατζαφέρης να θέλει να βάλει χέρι στην εκκλησιαστική περιουσία και να αποκαλεί "τραστ" την εκκλησία , σαν νέος Λέον Τρότσκι. Ο πρώην σοσιαλιστής υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής να ξεσπαθώνει εναντίον του "απατεώνα σαλταπήδα" προστατεύοντας τις άγιες περιουσίες σαν νέος Ακρίτας στο μετερίζι του . Οι δε ιεράρχες αμήχανοι για τον πρώην συνοδοιπόρο τους και πρόμαχο της αγίας δεξιάς πτέρυγας , ψελλίζουν διάφορα αναπολώντας τις εποχές που κράδαιναν μαζί τα λάβαρα της Αγίας Λαύρας.
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο στο Αντίβαρο και τα συμπεράσματα δικά σας.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ .....ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

2 Σχόλια:

Vater Panajiotis 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:27 μ.μ.  

Ο Καρατζαφέρης είναι ο κλασικός λαϊκιστής της παλαιάς Δεξιάς. Δυστυχώς η Ελλάδα ακόμη να απογαλακτισθεί από την πολιτική πενία σκέψεως.
Όποιο κράτος αγγίξει την εκκλ. περιουσία θα βρεθεί με πολύ μεγάλα χρέη, περισσότερα από αυτά που θα έλπιζε να καλύψει βουτώντας μέρος της.

aldebaran 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:39 μ.μ.  

To θέμα της ανάρτησής μου πάτερ όπως θα καταλάβατε δεν ήταν η εκκλησιαστική περιουσία καθαυτή , αλλά όντως ο απροκαλυπτος λαικισμός του Καρατζαφέρη που στο τέλος τον αφηνει συνεχώς εκτεθειμένο , αφου δεν μπορεί να καλοπιάνεις και κομμουνιστές "άθεους" και δεξιούς "θρησκευόμενους" ταυτόχρονα. Στο τέλος θα του γυρίσει "καπάκι".Από την άλλη και η εκκλησία κατα καιρούς δεν δίστασε να συνεργαστεί με διάφορους απερίγραπτους τύπους προκειμενου να διατηρήσει προνόμια ή να κερδίσει και άλλα , κάτι το οποίο και αυτήν θα πληρώσει ακριβά.
Όσο για το θέμα της περιουσίας σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση και ανάλυση .

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP