Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ Νο 2 !!


Επανέρχομαι στο θέμα του Ισλάμ και της επικίνδυνης πλέον ξεδιαντροπιάς και αχαριστίας των Εν Ευρώπη μουσουλμάνων και του ύπνου του δικαίου που κοιμούνται πολλοί δικοί μας
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω δημοσίευμα και τα σχόλια δικά σας.

Από εμένα πλέον NO COMMENT.

Υ.Γ. Να δεις έτσι όπως πάνε τα πράγματα που στο τέλος θα καταφέρουν και εμένα να αρχίσω να συμπαθώ τους Σταυροφόρους (παλιούς και καινούριους) και ας μακέλεψαν την Κωνσταντινούπολη το 1204 και ας έκαναν άνω κάτω των κόσμο την τελευταία 10ετία.

2 Σχόλια:

Vater Panajiotis 14 Αυγούστου 2009 στις 3:00 μ.μ.  

Ξέρεις, κανείς Γερμανός δεν τολμά να μιλήσει ανοιχτά εναντίον τους. Τα θέλουν ΟΛΑ!Από δικά τους σχολεία μέχρι να αλυχτάει ο χότζας από τους μιναρέδες. Τους το επιτρέπει το ευρωπαϊκό τραύμα του Β΄ΠΠ.

aldebaran 14 Αυγούστου 2009 στις 4:00 μ.μ.  

Έτσι είναι.Οι δυτικοί χριστιανοί -ανεξαρτήτου δόγματος- πιστεύω ότι αισθάνονται τύψεις και προσπαθούν να εξιλεωθούν για παλαιά "αμαρτήματα"(Β'ΠΠ , αποικιοκρατία κλπ) και γιαυτό επιδεικνύουν αυτήν την ανοχή.Αυτό οφείλεται και στο πολιτιστικό υπόβαθρο τους και στο αξιακό σύστημα της "δύσης" με τον σεβασμό στην ζωή , την ελευθερία και τα πιστεύω των άλλων . Αντίθετα θεωρώ ότι αντίστοιχες θεωρήσεις είναι ανύπαρκτες σε μουσουλμάνους και Εβραίους.
Είστε όλοι αρκετά διαβασμένοι για να μην χρειάζεστε παραδείγματα.

About This Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP